lunes, 4 de mayo de 2015

Espai al núvol



Avui en dia es pot accedir a la informació en qualsevol moment i lloc, ja que podem disposar d'espais on es guarda la informació en el núvol. Hi ha diverses opcions com: Dropbox, OneDrive, Box Sync, entre d'altres. 

A mi particularment després de fer ús de les diverses opció que hi ha al mercat, la que més m'agrada és dropbox, ja que considero a l'hora de carregar els fitxers van més ràpids. Però la majoria dels que hi ha tenen les opcions molt semblants i el seu funcionament és similar. 

Un dels aspectes que varien és la capacitat que ofereixen, però hi ha petits trucs que es poden realitzar per guanyar més espai gratis al Dropbox, alguns dels trucs són els següents: 

- Si instal·les l'app a un dispostiu Samsung, quasi tots tenen una promoció que regalen 50 GB durant 2 anys. 
- Si descarregues i instal·les l'App Carousel al telèfon mòbil et regalen 3 GB. 
- Si descarregues i instal·les l'App Mail Box al telèfon mòbil et regalen 1 GB. 
- Si descarregues i instal·les l'App CloudOn al telèfon mòbil et regalen 1 GB. 
- Si recomanes als amics i ho instal·len, et regalen 500 MB per amic, amb  un màxim de 16 GB. 
- Si es realitzen les tasques bàsiques, seguir Twitter, vincular al facebook, enviar un comentari... regalen per cada tasca entre 125MB i 250 MB. 

OneDrive ofereix gratuïtament d'entrada 15 GB i si s'activa la càrrega d'imatges automàticament regalen 15 GB més.

Qualsevol de les opcions que tenim disponibles al mercat ens poden resultar d'utilitat. La veritat, es què poden ser molt útils i facilitar-nos molt la vida, ja que ens permet poder accedir a la nostra informació, tenir carpetes compartides amb amics o companys, i poder treballar en qualsevol lloc i moment. 


 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree