jueves, 28 de enero de 2010

Inici del nou semestre



Aquest dilluns vàrem començar el nou semestre, però ja es diferent a quan vàrem començar al setembre, ja què ara ens coneixem tots i ja hem agafat la rutina d'anar a classes i saber on estan. Al llarg de tota la setmana ens han explicat algunes professores les seves assignatures i en que consistirà cadascuna d'elles.

Primer vàrem començar amb llengua catalana i castellana i didàctica de les llengües, la veritat és que crec que són dues assignatures que hi haurà molta feina, però també crec que podem aprendre molt, jo personalment no tinc un bon nivell de català i hem resultarà molt útil tot el que aprengui en aquestes classes. Després vàrem fer plàstica i música, on ens han explicat una mica per sobre el que farem i els treballs importants que hi haurà a les assignatures. També hem fet seminari, on ha sigut una oportunitat per anar amb unes altres persones diferents, que potser perquè són de l'altre grup no coincideixes tant, i així les pots conèixer una mica millor.

Aquests primers dies hem rebut molta informació nova sobre cada assignatura, i a poc a poc anem assimilant i poder agafar el ritme del segon semestre. Però encara que hem rebut molta informació crec que podem aprendre molt de totes les assignatures i ara encara és el principi, d'aquí a uns dies anirem veient més a fons totes les assignatures.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree