miércoles, 30 de septiembre de 2009

Blogosfera educativa

Al portal edu3.cat


Edu3.cat



Avui a classe hem après el significat sobre la blocosfera educativa, és a dir, el bloc és un nou medi de comunicació a l’escola. Pot resultar molt útil com a eina que puguin utilitzar els infants o els educadors, aportant noticies d’actualitat sobre l’educació. D’aquesta manera fer una interacció entre diferents escoles, de llocs molt propers o llunyans, aportant un enriquiment.

Existeixen diferents tipus d'interacció, tal com diu L'Aina al seu bloc. La nostra tasca és la realització d’un bloc, on a través de grups, farem una interacció entre els blocs. Ens pot resultar molt útil com a futurs mestres, ja què podrem buscar i aportar noticies, vídeos o imatges que trobem sobre l’àmbit educatiu.

Aquest vídeo mostra una aula d’acollida d’una escola, on un dels mètodes que utilitzen és la creació d’un blog, on poden aportar els nous coneixements sobre l’idioma que estan aprenent i poder explicar a tots els seus companys, una mica sobre la seva terra. Es demostra l’ importància que pot tenir la blogosfera en una escola.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree