miércoles, 14 de octubre de 2009

Pràctica de treball col·laboratiu amb els documents de google



Des de l'assignatura de Gestió i TIC hem de crear un assaig d'un treball col·laboratiu, a través d'una guia. Sobre un hipotètic treball sobre "els ordinadors portàtils a l'aula". L'Encarni va crear el document a docs google i ens va enviar una invitació a l'Aina i a mi. El primer que varem fer, va ser un document, on podem anar posant comentaris totes les membres del grup, per poder fer un treball d'una manera més interactiva i fàcil de realitzar; la creació també d'una presentació Power i per últim un formulari, per poder captar les idees i coneixements previs dels companys. D'aquesta manera es pot realitzar l'enquesta dels coneixements adquirits o bé els prèvies, per poder saber que saben sobre el tema.

Desprès de crear el formulari, document i Power, varem començar a buscar cadascú individualment informació sobre el tema i penjar-ho al document. D'aquesta manera hi havia una interacció sobre el que trobàvem sobre el tema, posant comentaris a les companyes del grup. Desprès varem començar a fer el Power, cadascuna feia alguna diapositiva i deixàvem un comentari sobre el que havíem realitzat. A la vegada, també entre totes posàvem preguntes i compartíem la opinió si ens semblaven bé o no. A través dels comentaris expressàvem els dubtes, el que havíem realitzat i el que faltava fer.

Un cop finalitzat el Power varem realitzar una enquesta posterior, per poder saber les idees que més ens han sobtat de realitzar aquest treball.

Un cop realitzat aquest treball, personalment crec que els docs de google són molt practics, ja què és una manera molt fàcil i còmode de poder realitzar un treball en grup. D'aquesta manera cadascú desde casa seva pot anar aportar informació sobre el treball i estalvia molt temps de treball.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree