domingo, 30 de octubre de 2011

Les pissarres digitals


L'altre dia a classe vam estar provant la pissarra digital, primerament vam conèixer el programa per poder fer-les servir, smart notebook, aquí us deixo l'enllaç per descarregar els programes per la pissarra digital. També us deixo l'enllaç de smart notebook express, que permet fer-ho des de qualsevol lloc. El programa permet fer tu mateix les activitats, d'aquesta manera els mestres poden fer les activitats que necessitin. Però també hi han moltes pàgines de recursos de materials per poder fer amb la pissarra digital, aquí us deixo l'enllaç d'una pàgina on hi han recursos per pdi per primària.

Crec que l'ús de les pissarres digitals a les aules té moltes avantatges, per exemple crec que és un element motivador pels alumnes, participen de manera més activa a través de presentacions, exposicions... També permet que comprendre alguns conceptes d'una manera més clara i també poden buscar informació per poder ampliar el que estiguin treballant a l'aula.

Tot i que té moltes avantatges, i és la eina del futur, també hi ha vegades que només permet que interaccioni un alumne amb la pissarra digital. Crec per tant, que la pissarra digital pot ser un element molt important a l'aula, però cal que no es faci tot la pissarra digital, sinó utilitzar per complementar i ampliar, però hi ha coses que és millor fer-les amb uns altres recursos.

Aquí us deixo un vídeo on mostra la normalitat de l'ús de la pissarra digital a una aula de primer de primària.


0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree