lunes, 3 de octubre de 2011

Les xarxes socials: Twitter

En les últimes classes hem estat veient eines que ens poden ser útils tant a classe com a futurs mestres. Una de les eines que últimament han tingut més èxit han sigut les xarxes socials. Respecte aquest tema nosaltres mateixos hem ens hem fet un compte de Twitter o els que teníem hem aprés algunes utilitats que no coneixem. Quan vam començar a fer un llistat d'aplicacions i va sortir Twitter, la manera que definíem que és, era dient que és una xarxa social. Per poder saber més aquí us deixo un enllaç del portal edu3.cat que explica l'ús i una mica d'informació sobre Twitter.

A més a més també he trobat una notícia sobre el tema a La Vanguardia, titulada "El martes és el peor día para los usuarios de Twitter". La notícia explica que les xarxes socials reflexen el benestar de la societat, on han analitzat a través dels missatges de Twitter que el dimarts és el pitjor dia. Per tant, gràcies aquest article m'he donat compte que el Twitter té moltes utilitats de les que jo no sabia i segurament té moltes aplicacions a la nostra vida quotidiana que encara desconec, per aquest motiu em dóna més ganes de continuar investigant i aprenent més sobre aquesta eina.

Personalment crec que twitter és una eina que m'agrada, i que en un futur possiblement sigui una eina que utilitzi, però crec que avui en dia, amb l'ús d'altres xarxes socials, és una mica complicat, treure temps per poder utilitzar diverses xarxes socials a la vegada que també porto tots els treballs i deures de la universitat, per aquest motiu, no és una eina que hagi pogut extreure el màxim profit, sobre tot alhora de poder fer comentaris i recomanar webs o pàgines d'interès.

El meu compte de twitter és @tamaraherrera6, on poder posar enllaços interessants o comentaris.

Edu3.cat

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree