lunes, 7 de diciembre de 2009

Alguns programes d'ordinador educatius


La setmana passada a classe de Gestió i Tic varem treballar tres programes d'ordinadors que són molt útils per treballar amb els infants a les escoles.
  • El primer va ser el Jclic és un conjunt d'aplicacions informàtiques que serveixen per realitzar diferents activitats educatives pels infants: trencaclosques, exercicis de text, etc. Es poden crear també les activitats un mateix, per tant, pots realitzar-les del tema que vulguis i et pugui interessar treballar. O sinó tens les activitats ja realtizades, on hi ha de temes molt variades i molt educatives.
  • El segon és el Play Crayon Phisics Deluxe és un trencaclosques de física, on es pot experimentar com seria si els dibuixos que apareixen es transformessin màgicament en objectes reals. Tracta de resoldre els puzles amb una visió artística i l'ús creatiu de la física. Crec que pot ser un programa molt útil a les escoles per aprendre d'una manera divertida més coses sobre la física, a més de fer-ho d'una manera mot interactiva.
  • El tercer era art rage 2, què és un programa per pintar semblant el paint, però sembla de veritat que pintes amb pinzell o cera, a més a més es van unint els colors, per tant, pot resultar molt útils pels infants per aprendre els colors.
  • L'últim és el Winlogo és un programa on surt una tortuga, que li hem de donar ordres, aleshores es mou. Però per poder donar les ordres hem de aprendre a saber donar les ordres perquè es mogui i faci el que li demanes, com per exemple fer una línia recta (avanza 60), etc. Hi han diferents finestres que són: gràfics (món de les tortugues), texts (zona en la que logo escriu els missatges), treballs (zona en el que l'usuari escriu els missatges), formes, traçat i variable. És un programa molt utilitzat en l'educació perquè és molt senzill i fàcil d'aprendre.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree