lunes, 21 de diciembre de 2009

Futura nova eina: google wave


He trobat a un bloc que es diu " Nuevas tecnologias para la educación" i m'ha semblat molt interessant una nova eina, el google wave sobre el que fa una entrada al seu bloc. Ja que aquests últims dies hem estat treballant noves eines aplicades en l'educació i crec que pot ser molt interessant en aquest camp.

Segons la definició de la Wikipedia és una nova eina en línia que permet els seus usuaris comunicar-se i col·laborar en temps real. Cada usuari té els objectes coneguts com a waves que tenen un fil complet de missatges multimèdia. Els waves es comparteixen i es poden afegir o eliminar col·col·laboradors en qualsevol moment. Encara que es pugui pensar no és una xarxa social, sinó va més orientat a col·laboració.

Aquesta eina encara està en proves, però aquesta eina pot ser realment útil a les escoles, per exemple si un professor pot demanar un exercici, obrir un wave i poder incloure els seus alumnes com a participants, un cop en aquest waves pot exposar tot tipus d'informació multimèdia. Tot això poder fer-ho temps real, i fomentar la comunicació entre el professor i els alumnes, però en l'era digital que ja arribat a les escoles.

Personalment crec que és una eina molt útil, jo fa uns dies vaig rebre la invitació i encara ho estic investigant com funciona, però realment crec que pot ser molt útil i pot aportar molt en el camp de l'educació. En alguns aspectes em recorda al google docs, però crec que pot aportar més coses i ser més útil en molts aspectes.

Encara que si crec que té alguns aspectes negatius, com que ara mateix necessites invitació i no està obert a tothom, també que de moment està mig en proves i encara està només en anglès. Però confio en que dintre d'un temps arribi d'una manera lliure a tothom, que ho facin si no en català, com a mínim castellà. Però finalment si fem balança crec que supera les coses positives i aquests punts negatius amb una mica de temps ja no seran punts negatius.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree