lunes, 14 de diciembre de 2009

La revista escolar - La Palmera -



Avui a classe de Gestió i Tic hem treballat compartir a través de la xarxa a través de diferents pàgines webs on expliquen experiències i ofereixen diferents recursos a les escoles. Un cop hem conegut totes aquests recursos, l'Aina i jo l'hem fet sobre les revistes educatives, concretament sobre la revista "La Palmera" de l'escola Brianxa de Tordera, per explicar una petita introducció i continguts de la revista hem realitzat un PowerPoint a través del Google docs.

La revista d'edició digital són molt útils perquè es poden veure i a part d'haver una interactivitat entre diferents escoles, els pares, amics i familiars poden descarregar-se la revista i poder veure quines activitats i treballs estan fent a l'escola, per tant pot millorar la relació família i escola. Nosaltres la revista que que hem estat mirant, és la última del juny del 2009.

Personalment crec que totes les eines que hem estudiat són molt útils, però les revistes m'han agrada't molt, perquè crec què és una bona manera de que els alumnes vegin una mica recompensat el treball al poder veureu en Internet i saber que tothom ho pot veure. A més a més de què poden veure les revistes d'altres escoles de altres llocs del món i crear una interactivitat. És molt útil també pels professors, ja què poden agafar idees d'un tema que estan treballant a una escola.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree