lunes, 28 de diciembre de 2009

Comentari efectes secundari de l'educació


He trobat un bloc molt interessant que es diu "Blog de recursos Tic en educación" que és d'una professora que es diu Rocio Cabanillas i ha fet un comentari titulat "efectos secundarios" sobre un article Jose Miguel Santos Guerra al diari. La veritat és que m'agrada't molt, perquè només amb la imatge ja s'entén, però crec que amb la importància que tenen avui en dia les tecnologies a l'escola i la importància que tenen poder aplicar-les per fer que l'aprenentatge sigui més constructiu i pugui despertar l'interès en els infants.

Perquè tal com diu a l'article unes paraules de Winston Churchill "M'agrada aprendre, però m'espanta que m'ensenyin". Perquè encara en moltes escoles segueix la mateixa estructura d'aprenentatge basat en la memorització. Realment, aprendre han d'aprendre, però la manera en que un professor t'ho ensenya fa que et pugui agradar realment la matèria, encara que sigui la cosa més aburrida.

Crec que aquest article reflexa els canvis que a moltes escoles estan fent, introduint les noves tecnologies a l'aula, ja que produeixen un efecte motivador en els alumnes i fan que tinguin més interès per aprendre. Per tant, crec que és molt necessari utilitzar altres tècniques per poder ensenyar els infants. Perquè sinó, tal com es veu a la imatge acabarem posant la televisió per tal de que prestin atenció a classe.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree