miércoles, 14 de diciembre de 2011

Desenvolupament de les competències cognitives


El grup composat per Isaac Serrano, Xavi Costa i Sandra Castelnuovo, ens ha presentat el tema del desenvolupament de les competències cognitives.

Hi ha diferents competències:
  • Velocitat: per poder desenvoloupar-ho es pot fer per exemple amb Speed match
  • Memòria: hi ha dos tipus la memòria espaial la memòria de treball (emmagatzemar temporalment la informació per poder entendre i resoldre coses)
  • Atenció
  • Flexibilitat de tasques: és la capacitat de canviar de tasques ràpidament, adaptació a un canvi, tenir la rapidesa mental i a més a més podem planificar millor manera de fer alguna tasca per poder facilitar-ho.
  • Resolució de problemes: capacitat aritmètica, raonament quantitatiu (estimar els valors i comparar-los), raonament lògic (memòria, atenció...).

Per poder desenvolupar aquestes competències han mostrat una pàgina web titulada "Lumosity Jocs", on ens han mostrat jocs com: lost in migration, color match, rain drops... per poder desenvolupar les diverses competències.


Crec que és molt important que desenvolupem les competències cognitives dels nostres alumnes, per tal que tinguin una millor atenció, velocitat mental, capacitat de resoldre problemes, flexibilitat davant de les tasques i millorar la memòria, a través de webs com la que ens han presentat o d'altres maneres o programes poder millorar-ho.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree