martes, 20 de diciembre de 2011

Implantació de les TIC a les aules, projecte 2.0

Avui el Pau Nin, Mar Gascó i Pere Mussoll ens han presentat el seu treball sobre la implantació de les Tic a les aules, centrant-se en el projecte 2.0. Ens han facilitat un google docs que han creat compartit, el qual hem omplert entre tots sobre un calaix de recursos de XTEC, aquí deixo l'enllaç. 


A través del projecte 2.0 es vol incorporar els instruments digitals en els processos d'ensenyament i aprenentatge a les aules. Gràcies a la incorporació de les noves tecnologies dins de les aules com per exemple la pissarra digital. Alguns dels recursos que podem fer servir són: Xtec Media, Merlí, Alexandria...Crec que la incorporació de les noves tecnologies a les aules és molt important poder conèixer la quantitat de recursos que tenim el nostre abast per realitzar amb els alumnes, com blocs, ràdios... Encara que crec que hi ha molts recursos, potser per les experiències que he vist a les escoles, crec que encara falta una mica de temps, per poder aprofitar millor els recursos que ens ofereix la incorporació de les noves tecnologies a les aules. Crec i desitjo que en un futur, quan faci un temps que estiguin les tecnologies a les escoles, de veritat puguin treure més profit utilitzant les eines que hem vist avui en l'exposició.
A més a més també ens han parlat sobre el  open office
, ja que està dins del programari lliure, enter d'altres com Gimp, Audacity... Crec que el programari lliure pot resultar molt útil, ja que jo utilitzo alguns programes i funcionen molt bé i són gratuïts, encara que crec que a les escoles no està del tot implantat, ja que potser perquè no coneixen els programes i prefereixen servir els que saben utilitzar o per un altre raó.


0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree