lunes, 12 de diciembre de 2011

Projectes telemàtics cooperatius

Avui els nostres companys Gerard Garcia, Roc Molina i Anna Díaz ens han presentat el treball sobre els projectes telemàtics cooperatius.

És un recurs pels mestres i pels alumnes per poder treballar amb les noves tecnologies, on permet dur a terme activitats a través d'internet treballant amb altres escoles... Però per poder realitzar-ho necessites tenir un compromés de col·laboració amb el projecte.

El projecte telemàtic cooperatiu més conegut a Catalunya és XTEC ( Xarxa telemàtica de Catalunya). Es tracta d'un projecte creat pel Departament d'Educació on pretén contribuir en l'educació en el camp interpersonal a distància, treballant en equip, aportant noves tècniques d'informació i documentació específica.

A més a més els projectes en xarxa tenen un gran potencial i funcionalitat, visualment són atractius, són un element motivador i permet poder personalitzar-los.

Els nostres companys han realitzat una part pràctica on ens han demanat que expliquéssim algunes característiques de l'edat antiga, l'edat mitjana, l'edat moderna i l'edat contemporània. Aquí us deixo l'enllaç del resultat final. Crec que ha sigut una manera molt creativa de poder entendre i provar-ho realitzar un projecte telemàtic cooperatiu.

Personalment, després de l'exposició dels meus companys, crec que els projectes telemàtics cooperatius són una eina fantàstica per poder treballar amb els nostres alumnes, ja que ens permet poder treballar encara que hi hagi distància i es pot personalitzar, i poder fer de una gran varietat de temes i de maneres de fer-ho, crec que és un gran recurs per utilitzar-ho a les escoles.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Copyright 2009 Diari d'una mestra. Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemesfree